Met trots mogen wij zeggen dat wij een katvriendelijke praktijk zijn in Groesbeek.

We hebben een gouden beoordeling gekregen. Dit is de hoogst haalbare kwalificatie!

 

Met trots mogen wij zeggen dat wij een katvriendelijke praktijk zijn in Groesbeek.

We hebben een gouden beoordeling gekregen.

Dit is de hoogst haalbare kwalificatie!

Wat houdt cat friendly in?

Als cat friendly praktijk willen wij extra aandacht besteden aan het welzijn van katten bij ons op de praktijk. Dit houdt in dat we de behoeftes van katten begrijpen en ervoor hebben gezorgd dat de bezoeken aan de kliniek zo kat vriendelijk mogelijk verlopen. Ook besteden we extra aandacht aan het voorzichtig benaderen en behandelen van katten. Hiervoor hebben we de juiste kennis en materialen. Voor het behalen van een Cat Friendly Clinic-accreditatie moeten niet alleen de praktijk en dierenartsen aan eisen voldoen, maar ook alle paraveterinaire werknemers. Daarnaast hebben we ook onze eigen werknemer die ervoor zorgt dat de kat-vriendelijke regels worden nageleefd!
We hebben onze praktijk in Groesbeek zo aangepast dat het bezoek aan de dierenarts hopelijk zo rustig mogelijk verloopt. We hebben hiervoor ruimtes ingericht speciaal voor katten. Zo hebben we een speciale kattenwachtkamer, kattenspreekkamer en een kattenopname. We zorgen ervoor dat in deze ruimtes geen honden komen.

Waarom Cat Friendly?

Voor veel katten kan het behoorlijk stressvol zijn om bij de dierenarts te komen. Dit begint vaak al thuis als uw kat in het reismandje gezet wordt. Daarna volgt de spannende autorit naar de praktijk. Eenmaal op de praktijk zien, ruiken en horen ze van alles. Als dat nog niet stressvol genoeg is worden ze daarna ook nog onderzocht door de dierenarts. Als dierenliefhebbers willen we een bezoekje aan de dierenarts natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken!





Met uw kat naar de kliniek



Zoals al besproken kan de reis naar de kliniek als zeer stressvol ervaren worden door uw kat. Wij op de kliniek doen onze uiterste best om het zo prettig mogelijk te maken voor uw kat. Hieronder een aantal punten waar u als baasje op kunt letten.

Kies een handige reismand

• Een reismand moet goed stevig zijn. Een van kunststof (of met een kunststof beschermlaag) is vaak stevig en ook gemakkelijk schoon te houden.
• Een mandje die vanaf de bovenkant open kan is het makkelijkst. Hierdoor kunnen we het dier er rustig in- of uit tillen.
• Tijdens het vervoer is het fijn voor uw kat als het mandje afgedekt wordt met een deken of handdoek. Dit zorgt voor wat extra rust.
• Til het mandje met beleid. Zorg ervoor dat je geen heftige bewegingen maakt en ook niet tegen andere voorwerpen aan stoot.

Vertrouwde geuren zorgen voor extra rust

• U kunt het reismandje ook thuis als slaapplek of bijvoorbeeld voerplaats van uw kat gebruiken. Hierdoor is het mandje niks engs meer en zal het minder stress geven als u daadwerkelijk een keer een bezoekje moet brengen aan de dierenarts.

• Leg een dekentje of iets dergelijks dat naar thuis ruikt in het mandje.

• U kunt ook met een doekje langs de kop van uw kat wrijven om de geur op te pikken. Dit doekje kan je daarna in het mandje leggen.

• Indien mogelijk kunt u Feliway in het mandje sprayen, doe dit dan 30 minuten voor gebruik.

• Neem nog een extra dekentje vanuit thuis mee voor het geval dat uw kat het mandje bevuilt.

• Mocht uw kat veel stress ervaren met het in het mandje gaan kunt u uw kat rustig in een handdoek wikkelen en daarna met handdoek en al in het mandje zetten.


In de wachtkamer

• Neem plaats in de speciaal daarvoor ingerichte kattenwachtkamer.

• Zet bij voorkeur het mandje niet op de grond. Zet uw kat bijvoorbeeld in de kattentoren of op een stoel naast u.

• Laat een deken over het mandje heen.

• Mocht u denken dat dit voor te veel stress zorgt kunt u er ook voor kiezen om de kat in de auto te laten totdat u aan de beurt bent.


In de behandelkamer

• Het personeel zal de tijd nemen om de kat even te laten wennen.

• Mocht u iets niet begrijpen, vraag gerust om uitleg. Heeft u twijfels over toediening van medicatie? Vraag de dierenarts of assistent om het nog even uit te leggen of voor te doen.


Hoe geef ik mijn kat tabletten?



Een tablet ingeven bij katten kan stressvol zetten en maar weinig katten werken mee. Toch is het van groot belang dat uw kat de medicatie krijgt. Mocht het niet lukken kunt u altijd contact met ons opnemen. We begrijpen dat het lastig kan zijn en zullen samen met u een oplossing bedenken.

De tablet met of in het eten geven: Sommige tabletten zijn smakelijk gemaakt en zullen misschien zo worden opgegeten door uw kat. Andere tabletten kunt u verstoppen in een stukje lievelingseten van uw kat. Mogelijk kunt u de tablet ook vermalen en dit ergens in stoppen. Echter mogen niet alle tabletten vermalen of met de voeding gegeven worden dus vraag dit altijd even na.

Het geven van een tablet

1- Hanteer uw kat altijd rustig en voorzichtig. Probeer uw kat zo veel mogelijk gerust te stellen. Mocht dit te veel stress opleveren neem dan even contact met ons op om een alternatief te bedenken.

2- Soms kan het fijn zijn om de tablet ingeven met twee personen te doen. Ook kan het helpen om uw kat in een deken of handdoek te wikkelen. Hierdoor voorkomt u dat uw kat u kan krabben.

3- Gebruik uw handen, armen en lichaam om uw kat stil en opgesloten te houden.

4- Houd de kop stevig maar voorzichtig vast. De beste manier om dit te doen is door uw duim en wijsvinger aan beide zijdes op het kaakbot net achter de mondhoek te plaatsen. Als u dit stevig vast heeft, doet u uw kat geen pijn. U heeft nu wel controle over zijn/haar kop.

5- Houd de pil tussen duim en wijsvinger van uw andere hand

6- Kantel de kop van uw kat zodat de neus omhoog wijst.

7- Open de bek door uw vingers op de kleine tandjes aan de voorzijde van de onderkaak te plaatsen. Druk daarna voorzichtig de kaak naar beneden.

8- Als de bek voldoende open is stopt u snel de pil zo ver mogelijk achterin de bek. Laat daarna de bek los zodat uw kat kan slikken. Als de pil ver genoeg in de bek gegeven wordt kan de kat deze niet meer uit spugen.

9- Mocht u het niet prettig vinden om de pil met uw vingers in de bek van uw kat te doen kunt u ook gebruik maken van een pillenschieter.

10- Om ervoor te zorgen dat de tablet wordt doorgeslikt en problemen te voorkomen kan het soms helpen om een klein beetje water of eten te geven na het geven van de tablet. Mocht u twijfelen kunt u dit altijd overleggen met ons.


Hoe verander ik de voeding van mijn kat?



Waarom is het nodig om de voeding te veranderen?

Het kan zijn dat we aanbevelen om uw kat een andere voeding te geven. Dit kan te maken hebben met verschillende dingen. Zo kunnen we met behulp van voeding uw kat ondersteunen bij bepaalde ziektes. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld suikerziekte of nierziekte. Daarnaast kan voeding ook helpen om het gewicht te controleren. Mocht uw kat moeizaam eten zijn daar ook speciale brokken voor. Ook als uw kat aan het herstellen is van een operatie of bij een ziekte hebben we voeding om nog extra te ondersteunen. Daarnaast kunnen we de voeding ook veranderen op basis van leeftijd en bepaalde behoeftes. Sommige katten ontwikkelen een sterke voorkeur voor bepaalde voedingsmiddelen. Een aantal simpele tips zal de overgang naar andere voeding een stuk gemakkelijker maken. Volg hierbij wel altijd het advies van de dierenarts op. Hieronder staan een aantal algemene tips.

• Breng wijzigingen in het nieuwe dieet geleidelijk aan. Doe dit gedurende 3-7 dagen . Mocht u een zeer kieskeurige kat hebben kunt u dit nog langer doen.

• Begin door het mengen van een kleine hoeveelheid van het nieuwe dieet met de oude voeding.

• Als uw kat het nieuwe dieet accepteert, ga dan geleidelijk de hoeveelheid van het nieuwe voer verhogen en verminder tegelijkertijd de hoeveelheid van de oude voeding. Doe dit een aantal dagen totdat allen de nieuwe voeding overblijft.

• Mocht uw kat moeite hebben om aan het nieuwe dieet te wennen, zorg er dan voor dat u met meer beleid het nieuwe dieet introduceert. Neem hiervoor aan langere periode dan gemiddeld.

• Bij gebruik van natvoer kan het helpen om het voer een klein beetje op  te warmen (tot lichaamstemperatuur) om de geur en smakelijkheid te verbeteren.

• Als uw kat geleidelijk aan kan wennen aan de nieuwe voeding accepteren de meeste dit ook. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


Het toedienen van huid-, oor- of oogdruppels/zalf



Het toepassen van een huiddruppel/zalf

Veel anti-parasietenpreparaten (ontvlooiing en tekenbestrijding) en zelfs ontwormingsmiddelen komen vaak voor in de vorm van pipetten. Hiermee kan je druppels op de huid toedienen. Deze producten zijn in deze vorm verkrijgbaar om het zo gebruiksvriendelijk als mogelijk voor katten te maken.
Echter, als het product niet correct wordt toegediend, komen de druppels niet op huid. Hierdoor kan het zijn dat het product minder goed werkt. Hieronder enkele tips voor het toedienen:

• Lees vooraf goed de instructies door. Sommige producten moeten namelijk worden aangebracht op verschillende plekken op de huid.

• Houd uw kat voorzichtig vast. De hulp van een tweede persoon kan het eenvoudiger maken. Ook kunt u proberen om uw kat in een deken of handdoek wikkelen als hij/zij erg beweeglijk is.

• Maak een scheiding in de vacht op de achterkant van de nek van uw kat. Doe dit tussen en hoofd en de schouders in. Maak de scheiding zo dat u de blote huid duidelijk kunt zien.

• Druppel de pipet op de huid. Probeer zo veel mogelijk op de huid aan te brengen en zo min mogelijk op de haren aan te brengen.

• Maak zo nodig een tweede scheiding om het resterende product op de droge huid aan te brengen.

• LET OP! Gebruik nooit het product voor de kat ook bij een hond. Dit kan gevaarlijk zijn!


Tips voor het toedienden van oordruppels/zalf

• Houd uw kat voorzichtig in bedwang. De hulp van een tweede persoon kat dit makkelijker maken. Ook hier kunt u proberen om de kat in een handdoek of deken te wikkelen.

• Houd het hoofd en oor van uw kat in uw handen en kantel het hoofd rustig naar één kant. Doe dit op zo’n manier dat het te behandelen oor meer naar boven gedraaid is.

• Breng de voorgeschreven hoeveelheid in het gehoorkanaal. Houdt tijdens deze handeling het hoofd stevig vast zodat uw kat niet kan gaan schudden met het hoofd.


Tips voor het toedienden van oogdruppels/zalf

• Houd uw kat voorzichtig in bedwang. Indien nodig kunt u dit met 2 personen doen of gebruik maken van een handdoek of deken.

• Houd het hoofd van uw kat in uw handen. Kantel nu het hoofd zodanig dat de neus omhoog wijst.

• Leg uw duim op het bovenooglid en uw wijsvinger op het onderooglid. Nu kunt u voorzichtig de oogleden openen.

• Dien een paar druppels of een lijn zalf toe op het oppervlak van het oog.

• Sluit de oogleden en masseer (heel) zachtjes zodat de medicatie zich goed kan verspreiden. Mocht het inmasseren niet lukken is dat niet heel erg. Door het knipperen zal de medicatie ook verspreid worden.


Wat houdt cat friendly in?

Als cat friendly praktijk willen wij extra aandacht besteden aan het welzijn van katten bij ons op de praktijk. Dit houdt in dat we de behoeftes van katten begrijpen en ervoor hebben gezorgd dat de bezoeken aan de kliniek zo kat vriendelijk mogelijk verlopen. Ook besteden we extra aandacht aan het voorzichtig benaderen en behandelen van katten. Hiervoor hebben we de juiste kennis en materialen. Voor het behalen van een Cat Friendly Clinic-accreditatie moeten niet alleen de praktijk en dierenartsen aan eisen voldoen, maar ook alle paraveterinaire werknemers. Daarnaast hebben we ook onze eigen werknemer die ervoor zorgt dat de kat-vriendelijke regels worden nageleefd!
We hebben onze praktijk in Groesbeek zo aangepast dat het bezoek aan de dierenarts hopelijk zo rustig mogelijk verloopt. We hebben hiervoor ruimtes ingericht speciaal voor katten. Zo hebben we een speciale kattenwachtkamer, kattenspreekkamer en een kattenopname. We zorgen ervoor dat in deze ruimtes geen honden komen.

Waarom Cat Friendly?

Voor veel katten kan het behoorlijk stressvol zijn om bij de dierenarts te komen. Dit begint vaak al thuis als uw kat in het reismandje gezet wordt. Daarna volgt de spannende autorit naar de praktijk. Eenmaal op de praktijk zien, ruiken en horen ze van alles. Als dat nog niet stressvol genoeg is worden ze daarna ook nog onderzocht door de dierenarts. Als dierenliefhebbers willen we een bezoekje aan de dierenarts natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken!


Met uw kat naar de kliniek



Zoals al besproken kan de reis naar de kliniek als zeer stressvol ervaren worden door uw kat. Wij op de kliniek doen onze uiterste best om het zo prettig mogelijk te maken voor uw kat. Hieronder een aantal punten waar u als baasje op kunt letten.

Kies een handige reismand

• Een reismand moet goed stevig zijn. Een van kunststof (of met een kunststof beschermlaag) is vaak stevig en ook gemakkelijk schoon te houden.
• Een mandje die vanaf de bovenkant open kan is het makkelijkst. Hierdoor kunnen we het dier er rustig in- of uit tillen.
• Tijdens het vervoer is het fijn voor uw kat als het mandje afgedekt wordt met een deken of handdoek. Dit zorgt voor wat extra rust.
• Til het mandje met beleid. Zorg ervoor dat je geen heftige bewegingen maakt en ook niet tegen andere voorwerpen aan stoot.

Vertrouwde geuren zorgen voor extra rust

• U kunt het reismandje ook thuis als slaapplek of bijvoorbeeld voerplaats van uw kat gebruiken. Hierdoor is het mandje niks engs meer en zal het minder stress geven als u daadwerkelijk een keer een bezoekje moet brengen aan de dierenarts.

• Leg een dekentje of iets dergelijks dat naar thuis ruikt in het mandje.

• U kunt ook met een doekje langs de kop van uw kat wrijven om de geur op te pikken. Dit doekje kan je daarna in het mandje leggen.

• Indien mogelijk kunt u Feliway in het mandje sprayen, doe dit dan 30 minuten voor gebruik.

• Neem nog een extra dekentje vanuit thuis mee voor het geval dat uw kat het mandje bevuilt.

• Mocht uw kat veel stress ervaren met het in het mandje gaan kunt u uw kat rustig in een handdoek wikkelen en daarna met handdoek en al in het mandje zetten.


In de wachtkamer

• Neem plaats in de speciaal daarvoor ingerichte kattenwachtkamer.

• Zet bij voorkeur het mandje niet op de grond. Zet uw kat bijvoorbeeld in de kattentoren of op een stoel naast u.

• Laat een deken over het mandje heen.

• Mocht u denken dat dit voor te veel stress zorgt kunt u er ook voor kiezen om de kat in de auto te laten totdat u aan de beurt bent.


In de behandelkamer

• Het personeel zal de tijd nemen om de kat even te laten wennen.

• Mocht u iets niet begrijpen, vraag gerust om uitleg. Heeft u twijfels over toediening van medicatie? Vraag de dierenarts of assistent om het nog even uit te leggen of voor te doen.


Hoe geef ik mijn kat tabletten?



Een tablet ingeven bij katten kan stressvol zetten en maar weinig katten werken mee. Toch is het van groot belang dat uw kat de medicatie krijgt. Mocht het niet lukken kunt u altijd contact met ons opnemen. We begrijpen dat het lastig kan zijn en zullen samen met u een oplossing bedenken.

De tablet met of in het eten geven: Sommige tabletten zijn smakelijk gemaakt en zullen misschien zo worden opgegeten door uw kat. Andere tabletten kunt u verstoppen in een stukje lievelingseten van uw kat. Mogelijk kunt u de tablet ook vermalen en dit ergens in stoppen. Echter mogen niet alle tabletten vermalen of met de voeding gegeven worden dus vraag dit altijd even na.


Het geven van een tablet

1- Hanteer uw kat altijd rustig en voorzichtig. Probeer uw kat zo veel mogelijk gerust te stellen. Mocht dit te veel stress opleveren neem dan even contact met ons op om een alternatief te bedenken.

2- Soms kan het fijn zijn om de tablet ingeven met twee personen te doen. Ook kan het helpen om uw kat in een deken of handdoek te wikkelen. Hierdoor voorkomt u dat uw kat u kan krabben.

3- Gebruik uw handen, armen en lichaam om uw kat stil en opgesloten te houden.

4- Houd de kop stevig maar voorzichtig vast. De beste manier om dit te doen is door uw duim en wijsvinger aan beide zijdes op het kaakbot net achter de mondhoek te plaatsen. Als u dit stevig vast heeft, doet u uw kat geen pijn. U heeft nu wel controle over zijn/haar kop.

5- Houd de pil tussen duim en wijsvinger van uw andere hand

6- Kantel de kop van uw kat zodat de neus omhoog wijst.

7- Open de bek door uw vingers op de kleine tandjes aan de voorzijde van de onderkaak te plaatsen. Druk daarna voorzichtig de kaak naar beneden.

8- Als de bek voldoende open is stopt u snel de pil zo ver mogelijk achterin de bek. Laat daarna de bek los zodat uw kat kan slikken. Als de pil ver genoeg in de bek gegeven wordt kan de kat deze niet meer uit spugen.

9- Mocht u het niet prettig vinden om de pil met uw vingers in de bek van uw kat te doen kunt u ook gebruik maken van een pillenschieter.

10- Om ervoor te zorgen dat de tablet wordt doorgeslikt en problemen te voorkomen kan het soms helpen om een klein beetje water of eten te geven na het geven van de tablet. Mocht u twijfelen kunt u dit altijd overleggen met ons.


Hoe verander ik de voeding van mijn kat?



Waarom is het nodig om de voeding te veranderen?

Het kan zijn dat we aanbevelen om uw kat een andere voeding te geven. Dit kan te maken hebben met verschillende dingen. Zo kunnen we met behulp van voeding uw kat ondersteunen bij bepaalde ziektes. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld suikerziekte of nierziekte. Daarnaast kan voeding ook helpen om het gewicht te controleren. Mocht uw kat moeizaam eten zijn daar ook speciale brokken voor. Ook als uw kat aan het herstellen is van een operatie of bij een ziekte hebben we voeding om nog extra te ondersteunen. Daarnaast kunnen we de voeding ook veranderen op basis van leeftijd en bepaalde behoeftes. Sommige katten ontwikkelen een sterke voorkeur voor bepaalde voedingsmiddelen. Een aantal simpele tips zal de overgang naar andere voeding een stuk gemakkelijker maken. Volg hierbij wel altijd het advies van de dierenarts op. Hieronder staan een aantal algemene tips.

• Breng wijzigingen in het nieuwe dieet geleidelijk aan. Doe dit gedurende 3-7 dagen . Mocht u een zeer kieskeurige kat hebben kunt u dit nog langer doen.

• Begin door het mengen van een kleine hoeveelheid van het nieuwe dieet met de oude voeding.

• Als uw kat het nieuwe dieet accepteert, ga dan geleidelijk de hoeveelheid van het nieuwe voer verhogen en verminder tegelijkertijd de hoeveelheid van de oude voeding. Doe dit een aantal dagen totdat allen de nieuwe voeding overblijft.

• Mocht uw kat moeite hebben om aan het nieuwe dieet te wennen, zorg er dan voor dat u met meer beleid het nieuwe dieet introduceert. Neem hiervoor aan langere periode dan gemiddeld.

• Bij gebruik van natvoer kan het helpen om het voer een klein beetje op  te warmen (tot lichaamstemperatuur) om de geur en smakelijkheid te verbeteren.

• Als uw kat geleidelijk aan kan wennen aan de nieuwe voeding accepteren de meeste dit ook. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


Het toedienen van huid-, oor- of oogdruppels/zalf



Het toepassen van een huiddruppel/zalf

Veel anti-parasietenpreparaten (ontvlooiing en tekenbestrijding) en zelfs ontwormingsmiddelen komen vaak voor in de vorm van pipetten. Hiermee kan je druppels op de huid toedienen. Deze producten zijn in deze vorm verkrijgbaar om het zo gebruiksvriendelijk als mogelijk voor katten te maken.
Echter, als het product niet correct wordt toegediend, komen de druppels niet op huid. Hierdoor kan het zijn dat het product minder goed werkt. Hieronder enkele tips voor het toedienen:

• Lees vooraf goed de instructies door. Sommige producten moeten namelijk worden aangebracht op verschillende plekken op de huid.

• Houd uw kat voorzichtig vast. De hulp van een tweede persoon kan het eenvoudiger maken. Ook kunt u proberen om uw kat in een deken of handdoek wikkelen als hij/zij erg beweeglijk is.

• Maak een scheiding in de vacht op de achterkant van de nek van uw kat. Doe dit tussen en hoofd en de schouders in. Maak de scheiding zo dat u de blote huid duidelijk kunt zien.

• Druppel de pipet op de huid. Probeer zo veel mogelijk op de huid aan te brengen en zo min mogelijk op de haren aan te brengen.

• Maak zo nodig een tweede scheiding om het resterende product op de droge huid aan te brengen.

• LET OP! Gebruik nooit het product voor de kat ook bij een hond. Dit kan gevaarlijk zijn!


Tips voor het toedienden van oordruppels/zalf

• Houd uw kat voorzichtig in bedwang. De hulp van een tweede persoon kat dit makkelijker maken. Ook hier kunt u proberen om de kat in een handdoek of deken te wikkelen.

• Houd het hoofd en oor van uw kat in uw handen en kantel het hoofd rustig naar één kant. Doe dit op zo’n manier dat het te behandelen oor meer naar boven gedraaid is.

• Breng de voorgeschreven hoeveelheid in het gehoorkanaal. Houdt tijdens deze handeling het hoofd stevig vast zodat uw kat niet kan gaan schudden met het hoofd.


Tips voor het toedienden van oogdruppels/zalf

• Houd uw kat voorzichtig in bedwang. Indien nodig kunt u dit met 2 personen doen of gebruik maken van een handdoek of deken.

• Houd het hoofd van uw kat in uw handen. Kantel nu het hoofd zodanig dat de neus omhoog wijst.

• Leg uw duim op het bovenooglid en uw wijsvinger op het onderooglid. Nu kunt u voorzichtig de oogleden openen.

• Dien een paar druppels of een lijn zalf toe op het oppervlak van het oog.

• Sluit de oogleden en masseer (heel) zachtjes zodat de medicatie zich goed kan verspreiden. Mocht het inmasseren niet lukken is dat niet heel erg. Door het knipperen zal de medicatie ook verspreid worden.


Direct en persoonlijk contact  |  365 dagen per jaar bereikbaar  |  Met 9 verschillende locaties altijd dichtbij

- Direct en persoonlijk contact -

- 365 dagen per jaar bereikbaar -

- Met 13 verschillende locaties altijd dichtbij -

Onze dierenkliniek is er klaar voor!

 

Voor het afhalen van medicatie, voeding of andere middelen bent u gedurende de openingstijden altijd welkom. Ook als u een vraag of advies wilt kunt u gerust bij ons binnenlopen.

 

Voor operaties en consulten werken wij op afspraak. Hierdoor zijn de wachttijden zo beperkt mogelijk. Wel zo prettig voor u en uw huisdier.

Direct en persoonlijk contact  |  365 dagen per jaar bereikbaar  |  Met 13 verschillende locaties altijd dichtbij

Onze dierenkliniek is er klaar voor!

 

Voor het afhalen van medicatie, voeding of andere middelen bent u gedurende de openingstijden altijd welkom. Ook als u een vraag of advies wilt kunt u gerust bij ons binnenlopen.

 

Voor operaties en consulten werken wij op afspraak. Hierdoor zijn de wachttijden zo beperkt mogelijk. Wel zo prettig voor u en uw huisdier.

Laten we eens afspreken?

 

Gebruik onderstaand formulier voor je vragen en/of opmerkingen. Ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Locatie Elst :

Nieuwe Aamsestraat 26c, 6662 ND Elst

Maandag

 08:30

 19:00

Dinsdag

 08:30

 18:00

Woensdag

 08:30

 19:00

Donderdag

 08:30

 18:00

Vrijdag

 08:30

 18:00

Zaterdag

 10:30

 11:30

Dagelijks zijn we gesloten tussen 12.30 – 13.30

Klik voor navigatie

Locatie Groesbeek :

Bredeweg 109, 6562 DD Groesbeek

Maandag

 08:30 - 10:30

 18:00 - 19:30

Dinsdag

 08:30

 10:30

Woensdag

 08:30 - 10:30

 19:15 - 20:15

Donderdag

 08:30

 10:30

Vrijdag

 08:30

 10:30

Zaterdag

 08:30

 09:30

Gezien we ook afwezig kunnen zijn i.v.m. huisbezoeken, graag even bellen van te voren als u langs wilt komen. Indien u buiten de openingstijden een afspraak wenst kunnen we dit vaak ook in overleg inplannen.

Klik voor navigatie

Rooster Rijdende Dierenarts :

Molenhoek, winkelcentrum (Plus)

Maandag

16:15 - 17:00

Beek, Marius DHZ Markt

Woensdag

15:00 - 16:00

Leuth, kerkplein

Woensdag

16:15 - 17:00

Mook, winkelcentrum

Woensdag

17:30 - 18:15

Ooij, Reiner van Ooiplein

Vrijdag

16:00 - 16:45

Millingen, Kastanjeplein

Vrijdag

16:15 - 17:00

Elden, informatie volgt

 

 

K

K

Klik voor actuele informatie