Het gebit van uw hond
Nieuws van Dierenkliniek De Aam
Openingstijden feestdagen

De feestdagen komen eraan, daarom zullen op sommige dagen de openingstijden afwijken van normaal. Hieronder staan de openingstijden tijdens de feestdagen voor zowel Groesbeek als Elst:

Vrijdag 24 december geopend: 8.30-16.00. De bus zal niet rijden.
Zaterdag 25 december: gesloten.
Vrijdag 31 december geopend: 8.30-16.00. De bus zal niet rijden.
Zaterdag 1 januari: gesloten.

Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar tijdens deze dagen.


Route naar de kliniek in Elst tot eind 2021 gewijzigd.


Vanaf juni t/m het einde van het jaar zijn er twee wegen afgesloten. Het gaat om het noordelijke gedeelte van de spoorlaan en een gedeelte van de energieweg. Wanneer u vanaf het centrum van Elst naar de praktijk wilt rijden volg dan de pijlen op bijgevoegde kaart.
Vanaf de snelweg komend, blijft de route ongewijzigd.
Artrose

Artrose is een aandoening waarbij slijtage optreedt in de gewrichten. Door chronische overbelasting, ouderdom, en/of anatomische afwijkingen wordt het kraakbeen in het gewricht aangetast. Dit veroorzaakt een ontstekingsproces. Als reactie op deze ontsteking vindt er botnieuwvorming plaats. Hierdoor wordt het kraakbeen nog verder aangetast en zo blijft het proces en de klachten zich verergeren. Het is dus erg belangrijk om vroeg in dit proces in te grijpen.

Symptomen:

Wanneer uw dier last van artrose heeft zal hij/zij hier met name pijnklachten van krijgen. Dit uiten dieren niet door te piepen, miauwen en dergelijke maar door op een andere manier te bewegen. Hierdoor proberen ze de pijn te verminderen.

De voornaamste klachten zullen zijn:

Moeilijk opstaan.
Minder hoog of makkelijk springen. Met name bij katten valt op dat ze niet meer direct ergens op springen maar via andere attributen.
Moeizamer trappen lopen.
Liever liggen dan zitten of staan.
Kreupel lopen.
Humeuriger.
Minder zin om mee te gaan wandelen.
Bijten/krabben bij aanraken van het pijnlijke gewricht(en).
Katten wassen zich niet of minder bij de rug/staart. Hierdoor kunnen klitten ontstaan of veel schilfers.


Diagnose:

Tijdens het consult worden de gewrichten onderzocht. Tijdens dit onderzoek kunnen we vast stellen waar de klachten vandaan komen. Wanneer we weten in welk gewricht(en) de pijn aanwezig is kunnen we met behulp van een röntgenfoto in beeld brengen of er artrose zit of dat er mogelijk een andere oorzaak aanwezig is.

Behandeling:

Gewicht: Het is belangrijk dat een dier met artroseklachten in optimale vorm is. Optimaal betekent voor artrose patiënten: iets aan de dunne  kant. Hierdoor worden de gewrichten namelijk veel minder belast en zien we dat onze patiënten ook daadwerkelijk minder last hebben van kreupelheid. Bovendien stimuleert vet de afgifte van stoffen die het ontstekingsproces stimuleren.

Bewegingsregime: Heftige inspanning is niet goed voor een dier met artroseklachten. Door zijn enthousiasme kan een dier op leuke momenten pijn vergeten, maar de dag daarna zal hij/zij extra last krijgen. Het is wel zo dat bij artrose gewrichten gesmeerd moeten blijven en regelmatig bewegen is dan ook erg belangrijk. Dus regelmatig, maar gedoseerd bewegen. Het liefst op een vlakke ondergrond en in rechte lijn. Zwemmen is vaak ook een mooie aanvulling. Een fysiotherapeut kan hier een goede aanvulling zijn.

Rustplek: Zorg voor een warme en zachte ligplek. Harde en koude vloeren kunnen de klachten die er zijn namelijk verergeren.

Voedingssupplementen/dieetvoeding: Om het kraakbeen in het gewricht gezond te houden adviseren wij voedingssupplementen toe te dienen. Hierbij kunt u denken aan glucosamines, omega 3 vetzuren, chondroïtine, collageen II, etc. Deze voeden het kraakbeen en remmen de ontsteking in het gewricht. Deze supplementen kunnen worden toegediend in tabletvorm, een andere optie is over te stappen naar een dieetbrok waar dergelijke stoffen in zijn verwerkt. Honden die voedingssupplementen en speciaal voer gebruiken hebben over het algemeen minder medicatie (zoals ontstekingsremmers) nodig.

Medicatie: tot voor kort hadden we alleen de ontstekingsremmers (NSAIDs) beschikbaar voor artrose klachten. Tegenwoordig zijn er nieuwere middelen verkrijgbaar. Deze middelen werken specifiek voor pijn als gevolg van artrose. Ze hebben hierdoor minder of geen bijwerkingen. De keerzijde is echter dat het ook vrij smal werkzaam is en niet bij alle dieren even goed zal werken.

De verkrijgbare medicatie: Ontstekingsremmers (NSAIDs): Deze medicatie verminderen niet alleen de ontsteking in het gewricht, ze remmen ook de botnieuwvorming af. Tevens nemen ze ook een groot deel van de pijn weg bij uw huisdier. Ze zijn echter breed werkzaam. Dus bij langdurig gebruik adviseren we om vantevoren bloedonderzoek uit te voeren om de nier- en leverfunctie te beoordelen. De meest voorkomende bijwerking zijn maagdarmklachten.

Galliprant: deze medicatie is alleen voor de hond beschikbaar. Het zorgt er ook voor dat het ontstekingsproces wordt geremd. Het werkt echter specifiek op 1 onderdeel uit het gehele proces. Hierdoor remt het geen andere ontstekingsprocessen in het lichaam. De bijwerkingen die de NSAIDs hebben worden daarom in veel mindere mate maar gezien bij galliprant.

Librela (hond) en Solensia (kat): dit middel is het meest veilig om te geven bij artrose klachten. Het is een injectie die 1x per maand onder de huid gegeven wordt. In tegenstelling tot de andere 2 medicaties is dit een antilichaam. Een antilichaam is een lichaamseigen stof (eiwit) wat een bepaald proces stopt. In dit geval remt het een stof die pijn als gevolg van artrose doorgeeft. Er zijn daarom eigenlijk geen bijwerkingen. Bovendien kan het geen kwaad als uw dier al op andere medicatie staat, nier- leverproblemen heeft etc. Onze voorkeur zal dan ook uitgaan om te starten met deze medicatie en indien nodig kunnen we het aanvullen met andere pijnmedicatie.

Operatie: Bij dieren waarbij anatomische afwijkingen zijn gevonden is er in bepaalde gevallen operatief ingrijpen mogelijk (denk hierbij bijvoorbeeld aan gescheurde kruisbanden, heupdysplasie, gescheurde meniscus).

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!
Naar aanleiding van de landelijke persconferentie op 14-12-20 j.l willen wij u graag attenderen op het volgende; Wij blijven als dierenkliniek gelukkig open echter zijn wij wel genoodzaakt om ons aan strikte voorwaarden te houden:
O

Graag op visite komen met álleen de verzorger/eigenaar. Dus ook géén kinderen mee.

O

Wij vragen u vriendelijk om een mondkapje bij binnenkomst te dragen en uw handen te desinfecteren bij de daarvoor bedoelde desinfectie zuil.

 

O

Indien u geen mondkapje heeft; geef dit aan bij de balie, dan kunnen wij voor een kleine vergoeding van €1,- deze aan u verstrekken.

 

O

Maximaal 3 mensen in de wachtkamer. Om wachttijden zoveel mogelijk te voorkomen is het daarom raadzaam om van te voren te bellen. We kunnen dan medicatie/voeding etc alvast voor u klaarleggen.

O

Houdt de 1,5 meter afstand in acht, ook bij het consult. Blijf graag op de stoel zitten tijdens de behandeling. De dierenarts en de assistent zullen goed voor uw dier zorgen.

 

O

Betaling uitsluitend met pin.

 

O

Indien de rijdende dierenarts bij u thuis komt, zorg dan dat u een mondkapje draagt en de afstand van 1,5meter in acht neemt.

 

O

De bus bezoeken kunnen alleen nog op afspraak doorgaan op de standplaatsen in Molenhoek, Beek, Leuth, Mook, de Ooij en Millingen aan de Rijn.

 

In verband met u en onze veiligheid willen wij graag deze regels hanteren zodat wij u de zorg voor uw dier kunnen blijven garanderen. We vragen hiervoor dan ook uw begrip

Met vriendelijke groet,

Tim en Fraukje
Let op: Aanpassing van de locaties en tijden per 2021

Dierenkliniek De Aam: ook bij u in de buurt!


Dierenartsen Tim en Fraukje staan met een dierenambulance op meerdere plaatsen in uw gemeente. Per het komende jaar zijn er enkele wijzigingen in tijden en locaties. Hieronder staat het overzicht vanaf 1 januari 2021.

Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden werken wij ook bij de bus op afspraak.
Bel hiervoor naar: 085-4000124
.

U kunt bij ons terecht voor alle problemen en/of vragen omtrent uw huisdier(en).

Maandag:

 Mook, Winkelcentrum (Plus)

16:15 - 17:00

 

 Molenhoek, Winkelcentrum

17:15 - 18:00

Woensdag:

 Beek, Marius DHZ Markt

15:00 - 16:00

 

 Leuth, Kerkplein

16:15 - 17:00

 

 Millingen, Kastanjeplein

17:15 - 18:15

  Vrijdag:

 Ooij, Reiner van Ooiplein

16:00 - 16:45

 

 

 Millingen, Kastanjeplein

17:00 - 18:00

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken op onze vaste vestigingen:

Groesbeek: Bredeweg 109, 6562DD
Elst: Nieuwe Aamsestraat 26c, 6662 ND
Nieuwe dierenkliniek geopend,

Vanaf 5 oktober opent Dierenkliniek de Aam officieel haar deuren. Er komt een hoofdvestiging in Elst, een dependance in Groesbeek en daarnaast een mobiele dierenkliniek, namelijk: de ‘Rijdende Dierenarts’.

Na ruim 6 jaar in Lienden en De Waalsprong te hebben gewerkt, openen Tim Janssen en Fraukje van Doorn hun eigen dierenkliniek. Beiden hebben al bij verschillende klinieken gewerkt en daardoor veel ervaring opgedaan. “De tijd is aangebroken om het vak van dierenarts precies uit te voeren, zoals we dit altijd voor ogen hebben gehad“, licht Fraukje toe.

De dierenartsen vinden dat kwalitatief hoogwaardige zorg vooropstaat. Daarnaast willen ze zich met de dierenkliniek onderscheiden op persoonlijk contact en bereikbaarheid. “Het is fijn als je terecht kan bij een vaste dierenarts die jouw dier door en door kent”, geeft Tim Janssen aan. Daarnaast legt Fraukje uit dat bereikbaarheid verder gaat dan een centrale locatie, goede toegangswegen en een beschikbare parkeerplek. “Met de Rijdende Dierenarts kunnen we de kwalitatieve zorg die we zo belangrijk vinden, daadwerkelijk aan huis brengen”, volgens Van Doorn.

Toch kun je als dierenarts aan huis niet alles doen. Daarom blijven de vestigingen in Elst en Groesbeek zeer belangrijk. Verschillende soorten dieren zijn welkom bij de dierenkliniek. Tim Janssen behandelt naast gezelschapsdieren ook vogels en reptielen. Fraukje van Doorn heeft zich toegelegd op het gebied van tandheelkunde. De dierenkliniek is verder voorzien van alle moderne apparatuur en van een uitgebreide operatiekamer, waarbij het ook mogelijkheid is om kijkoperaties uit te voeren. Met een uitgebreid laboratorium, digitaal röntgenapparaat en echo kunnen verschillende onderzoeken gewoon binnen de eigen kliniek plaatsvinden.

Binnenkort zijn deze diensten zowel binnen als buiten de openingstijden voor ieder beschikbaar.
Direct en persoonlijk contact  |  365 dagen per jaar bereikbaar  |  Met 9 verschillende locaties altijd dichtbij

- Direct en persoonlijk contact -

- 365 dagen per jaar bereikbaar -

- Met 13 verschillende locaties altijd dichtbij -

Onze dierenkliniek is er klaar voor!

 

Voor het afhalen van medicatie, voeding of andere middelen bent u gedurende de openingstijden altijd welkom. Ook als u een vraag of advies wilt kunt u gerust bij ons binnenlopen.

 

Voor operaties en consulten werken wij op afspraak. Hierdoor zijn de wachttijden zo beperkt mogelijk. Wel zo prettig voor u en uw huisdier.

Direct en persoonlijk contact  |  365 dagen per jaar bereikbaar  |  Met 13 verschillende locaties altijd dichtbij
Openingstijden feestdagen

De feestdagen komen eraan, daarom zullen op sommige dagen de openingstijden afwijken van normaal. Hieronder staan de openingstijden tijdens de feestdagen voor zowel Groesbeek als Elst:

Vrijdag 24 december geopend: 8.30-16.00. De bus zal niet rijden.
Zaterdag 25 december: gesloten.
Vrijdag 31 december geopend: 8.30-16.00. De bus zal niet rijden.
Zaterdag 1 januari: gesloten.

Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar tijdens deze dagen.

Route naar de kliniek in Elst tot eind 2021 gewijzigd.


Vanaf juni t/m het einde van het jaar zijn er twee wegen afgesloten. Het gaat om het noordelijke gedeelte van de spoorlaan en een gedeelte van de energieweg. Wanneer u vanaf het centrum van Elst naar de praktijk wilt rijden volg dan de pijlen op bijgevoegde kaart.
Vanaf de snelweg komend, blijft de route ongewijzigd.
Artrose

Artrose is een aandoening waarbij slijtage optreedt in de gewrichten. Door chronische overbelasting, ouderdom, en/of anatomische afwijkingen wordt het kraakbeen in het gewricht aangetast. Dit veroorzaakt een ontstekingsproces. Als reactie op deze ontsteking vindt er botnieuwvorming plaats. Hierdoor wordt het kraakbeen nog verder aangetast en zo blijft het proces en de klachten zich verergeren. Het is dus erg belangrijk om vroeg in dit proces in te grijpen.

Symptomen:

Wanneer uw dier last van artrose heeft zal hij/zij hier met name pijnklachten van krijgen. Dit uiten dieren niet door te piepen, miauwen en dergelijke maar door op een andere manier te bewegen. Hierdoor proberen ze de pijn te verminderen.

De voornaamste klachten zullen zijn:

Moeilijk opstaan.
Minder hoog of makkelijk springen. Met name bij katten valt op dat ze niet meer direct ergens op springen maar via andere attributen.
Moeizamer trappen lopen.
Liever liggen dan zitten of staan.
Kreupel lopen.
Humeuriger.
Minder zin om mee te gaan wandelen.
Bijten/krabben bij aanraken van het pijnlijke gewricht(en).
Katten wassen zich niet of minder bij de rug/staart. Hierdoor kunnen klitten ontstaan of veel schilfers.


Diagnose:

Tijdens het consult worden de gewrichten onderzocht. Tijdens dit onderzoek kunnen we vast stellen waar de klachten vandaan komen. Wanneer we weten in welk gewricht(en) de pijn aanwezig is kunnen we met behulp van een röntgenfoto in beeld brengen of er artrose zit of dat er mogelijk een andere oorzaak aanwezig is.

Behandeling:

Gewicht: Het is belangrijk dat een dier met artroseklachten in optimale vorm is. Optimaal betekent voor artrose patiënten: iets aan de dunne  kant. Hierdoor worden de gewrichten namelijk veel minder belast en zien we dat onze patiënten ook daadwerkelijk minder last hebben van kreupelheid. Bovendien stimuleert vet de afgifte van stoffen die het ontstekingsproces stimuleren.

Bewegingsregime: Heftige inspanning is niet goed voor een dier met artroseklachten. Door zijn enthousiasme kan een dier op leuke momenten pijn vergeten, maar de dag daarna zal hij/zij extra last krijgen. Het is wel zo dat bij artrose gewrichten gesmeerd moeten blijven en regelmatig bewegen is dan ook erg belangrijk. Dus regelmatig, maar gedoseerd bewegen. Het liefst op een vlakke ondergrond en in rechte lijn. Zwemmen is vaak ook een mooie aanvulling. Een fysiotherapeut kan hier een goede aanvulling zijn.

Rustplek: Zorg voor een warme en zachte ligplek. Harde en koude vloeren kunnen de klachten die er zijn namelijk verergeren.

Voedingssupplementen/dieetvoeding: Om het kraakbeen in het gewricht gezond te houden adviseren wij voedingssupplementen toe te dienen. Hierbij kunt u denken aan glucosamines, omega 3 vetzuren, chondroïtine, collageen II, etc. Deze voeden het kraakbeen en remmen de ontsteking in het gewricht. Deze supplementen kunnen worden toegediend in tabletvorm, een andere optie is over te stappen naar een dieetbrok waar dergelijke stoffen in zijn verwerkt. Honden die voedingssupplementen en speciaal voer gebruiken hebben over het algemeen minder medicatie (zoals ontstekingsremmers) nodig.

Medicatie: tot voor kort hadden we alleen de ontstekingsremmers (NSAIDs) beschikbaar voor artrose klachten. Tegenwoordig zijn er nieuwere middelen verkrijgbaar. Deze middelen werken specifiek voor pijn als gevolg van artrose. Ze hebben hierdoor minder of geen bijwerkingen. De keerzijde is echter dat het ook vrij smal werkzaam is en niet bij alle dieren even goed zal werken.

De verkrijgbare medicatie: Ontstekingsremmers (NSAIDs): Deze medicatie verminderen niet alleen de ontsteking in het gewricht, ze remmen ook de botnieuwvorming af. Tevens nemen ze ook een groot deel van de pijn weg bij uw huisdier. Ze zijn echter breed werkzaam. Dus bij langdurig gebruik adviseren we om vantevoren bloedonderzoek uit te voeren om de nier- en leverfunctie te beoordelen. De meest voorkomende bijwerking zijn maagdarmklachten.

Galliprant: deze medicatie is alleen voor de hond beschikbaar. Het zorgt er ook voor dat het ontstekingsproces wordt geremd. Het werkt echter specifiek op 1 onderdeel uit het gehele proces. Hierdoor remt het geen andere ontstekingsprocessen in het lichaam. De bijwerkingen die de NSAIDs hebben worden daarom in veel mindere mate maar gezien bij galliprant.

Librela (hond) en Solensia (kat): dit middel is het meest veilig om te geven bij artrose klachten. Het is een injectie die 1x per maand onder de huid gegeven wordt. In tegenstelling tot de andere 2 medicaties is dit een antilichaam. Een antilichaam is een lichaamseigen stof (eiwit) wat een bepaald proces stopt. In dit geval remt het een stof die pijn als gevolg van artrose doorgeeft. Er zijn daarom eigenlijk geen bijwerkingen. Bovendien kan het geen kwaad als uw dier al op andere medicatie staat, nier- leverproblemen heeft etc. Onze voorkeur zal dan ook uitgaan om te starten met deze medicatie en indien nodig kunnen we het aanvullen met andere pijnmedicatie.

Operatie: Bij dieren waarbij anatomische afwijkingen zijn gevonden is er in bepaalde gevallen operatief ingrijpen mogelijk (denk hierbij bijvoorbeeld aan gescheurde kruisbanden, heupdysplasie, gescheurde meniscus).

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!
Naar aanleiding van de landelijke persconferentie op 14-12-20 j.l willen wij u graag attenderen op het volgende; Wij blijven als dierenkliniek gelukkig open echter zijn wij wel genoodzaakt om ons aan strikte voorwaarden te houden:
O

Graag op visite komen met álleen de verzorger/eigenaar. Dus ook géén kinderen mee.

O

Wij vragen u vriendelijk om een mondkapje bij binnenkomst te dragen en uw handen te desinfecteren bij de daarvoor bedoelde desinfectie zuil.

O

Indien u geen mondkapje heeft; geef dit aan bij de balie, dan kunnen wij voor een kleine vergoeding van €1,- deze aan u verstrekken.

O

Maximaal 3 mensen in de wachtkamer. Om wachttijden zoveel mogelijk te voorkomen is het daarom raadzaam om van te voren te bellen. We kunnen dan medicatie/voeding etc alvast voor u klaarleggen.

O

Houdt de 1,5 meter afstand in acht, ook bij het consult. Blijf graag op de stoel zitten tijdens de behandeling. De dierenarts en de assistent zullen goed voor uw dier zorgen.

O

Betaling uitsluitend met pin.

O

Indien de rijdende dierenarts bij u thuis komt, zorg dan dat u een mondkapje draagt en de afstand van 1,5meter in acht neemt.

O

De bus bezoeken kunnen alleen nog op afspraak doorgaan op de standplaatsen in Molenhoek, Beek, Leuth, Mook, de Ooij en Millingen aan de Rijn.

In verband met u en onze veiligheid willen wij graag deze regels hanteren zodat wij u de zorg voor uw dier kunnen blijven garanderen. We vragen hiervoor dan ook uw begrip

Met vriendelijke groet, Tim en Fraukje
Aanpassing van de locaties en tijden per 2021


Dierenkliniek De Aam: ook bij u in de buurt!

Dierenartsen Tim en Fraukje staan met een dierenambulance op meerdere plaatsen in uw gemeente. Per het komende jaar zijn er enkele wijzigingen in tijden en locaties. Hieronder staat het overzicht vanaf 1 januari 2021.

Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden werken wij ook bij de bus op afspraak.
Bel hiervoor naar: 085-4000124.

U kunt bij ons terecht voor alle problemen en/of vragen omtrent uw huisdier(en).

Maandag

Mook, Winkelcentrum (Plus)

16:15 - 17:00

 

Molenhoek, Winkelcentrum

17:15 - 18:00

Woensdag

Beek, Marius DHZ Markt

15:00 - 16:00

 

Leuth, Kerkplein

16:15 - 17:00

 

Millingen, Kastanjeplein

17:15 - 18:15

Vrijdag

Ooij, Reiner van Ooiplein

16:00 - 16:45

 

 

Millingen, Kastanjeplein

17:00 - 18:00

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken op onze vaste vestigingen:

Groesbeek: Bredeweg 109, 6562DD
Elst: Nieuwe Aamsestraat 26c, 6662 ND
Nieuwe dierenkliniek geopend,

Vanaf 5 oktober opent Dierenkliniek de Aam officieel haar deuren. Er komt een hoofdvestiging in Elst, een dependance in Groesbeek en daarnaast een mobiele dierenkliniek, namelijk: de ‘Rijdende Dierenarts’.

Na ruim 6 jaar in Lienden en De Waalsprong te hebben gewerkt, openen Tim Janssen en Fraukje van Doorn hun eigen dierenkliniek. Beiden hebben al bij verschillende klinieken gewerkt en daardoor veel ervaring opgedaan. “De tijd is aangebroken om het vak van dierenarts precies uit te voeren, zoals we dit altijd voor ogen hebben gehad“, licht Fraukje toe.

De dierenartsen vinden dat kwalitatief hoogwaardige zorg vooropstaat. Daarnaast willen ze zich met de dierenkliniek onderscheiden op persoonlijk contact en bereikbaarheid. “Het is fijn als je terecht kan bij een vaste dierenarts die jouw dier door en door kent”, geeft Tim Janssen aan. Daarnaast legt Fraukje uit dat bereikbaarheid verder gaat dan een centrale locatie, goede toegangswegen en een beschikbare parkeerplek. “Met de Rijdende Dierenarts kunnen we de kwalitatieve zorg die we zo belangrijk vinden, daadwerkelijk aan huis brengen”, volgens Van Doorn.

Toch kun je als dierenarts aan huis niet alles doen. Daarom blijven de vestigingen in Elst en Groesbeek zeer belangrijk. Verschillende soorten dieren zijn welkom bij de dierenkliniek. Tim Janssen behandelt naast gezelschapsdieren ook vogels en reptielen. Fraukje van Doorn heeft zich toegelegd op het gebied van tandheelkunde. De dierenkliniek is verder voorzien van alle moderne apparatuur en van een uitgebreide operatiekamer, waarbij het ook mogelijkheid is om kijkoperaties uit te voeren. Met een uitgebreid laboratorium, digitaal röntgenapparaat en echo kunnen verschillende onderzoeken gewoon binnen de eigen kliniek plaatsvinden.

Binnenkort zijn deze diensten zowel binnen als buiten de openingstijden voor ieder beschikbaar.

Onze dierenkliniek is er klaar voor!

 

Voor het afhalen van medicatie, voeding of andere middelen bent u gedurende de openingstijden altijd welkom. Ook als u een vraag of advies wilt kunt u gerust bij ons binnenlopen.

 

Voor operaties en consulten werken wij op afspraak. Hierdoor zijn de wachttijden zo beperkt mogelijk. Wel zo prettig voor u en uw huisdier.

Laten we eens afspreken?

 

Gebruik onderstaand formulier voor je vragen en/of opmerkingen. Ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Locatie Elst :

Nieuwe Aamsestraat 26c, 6662 ND Elst

Maandag

 08:30

 19:00

Dinsdag

 08:30

 18:00

Woensdag

 08:30

 19:00

Donderdag

 08:30

 18:00

Vrijdag

 08:30

 18:00

Zaterdag

 10:30

 11:30

Dagelijks zijn we gesloten tussen 12.30 – 13.30

Klik voor navigatie

Locatie Groesbeek :

Bredeweg 109, 6562 DD Groesbeek

Maandag

 08:30 - 10:30

 18:00 - 19:30

Dinsdag

 08:30

 10:30

Woensdag

 08:30 - 10:30

 19:15 - 20:15

Donderdag

 08:30

 10:30

Vrijdag

 08:30

 10:30

Zaterdag

 08:30

 09:30

Gezien we ook afwezig kunnen zijn i.v.m. huisbezoeken, graag even bellen van te voren als u langs wilt komen. Indien u buiten de openingstijden een afspraak wenst kunnen we dit vaak ook in overleg inplannen.

Klik voor navigatie

Rooster Rijdende Dierenarts :

Molenhoek, winkelcentrum (Plus)

Maandag

16:15 - 17:00

Beek, Marius DHZ Markt

Woensdag

15:00 - 16:00

Leuth, kerkplein

Woensdag

16:15 - 17:00

Mook, winkelcentrum

Woensdag

17:30 - 18:15

Ooij, Reiner van Ooiplein

Vrijdag

16:00 - 16:45

Millingen, Kastanjeplein

Vrijdag

16:15 - 17:00

Elden, informatie volgt

 

 

K

K

Klik voor actuele informatie

Laten we eens afspreken?

 

Gebruik onderstaand formulier voor je vragen en/of opmerkingen. Ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Locatie Elst :

Nieuwe Aamsestraat 26c, 6662 ND Elst

Maandag

 08:30 - 19:00

 

Dinsdag

 08:30 - 18:00

 

Woensdag

 08:30 - 19:00

 

Donderdag

 08:30 - 18:00

 

Vrijdag

 08:30 - 18:00

 

Zaterdag

 10:30 - 11:30

 

Dagelijks zijn we gesloten tussen 12.30 – 13.30

Klik voor navigatie

Locatie Groesbeek :

Bredeweg 109, 6562 DD Groesbeek

Maandag

 08:30 - 10:30

18:15 - 19:30

Dinsdag

 08:30 - 10:30

 

Woensdag

 08:30 - 10:30

18:30 - 19:30

Donderdag

 08:30 - 10:30

 

Vrijdag

 08:30 - 10:30

18:30 - 19:30

Zaterdag

 08:30 - 09:30

 

Maandag

 08:30 - 15:30

18:15 - 19:00

Dinsdag

 08:30 - 12:00

17:30 - 18:30

Woensdag

 08:30 - 18:00

19:00 - 19:30

Donderdag

 08:30 - 12:00

 

Vrijdag

 08:30 - 15:00

19:00 - 19:30

Wilt u graag in de middag langskomen? Afspraken tussen 10.30 en 18.30 zijn mogelijk in overleg.

Klik voor navigatie

K

Rooster Rijdende Dierenarts :

Maandag

Mook, Winkelcentrum (Plus)

16:15 - 17:00

 

Molenhoek, Winkelcentrum

17:15 - 18:00

Woensdag

Beek, Marius DHZ Markt

15:00 - 16:00

 

Leuth, kerkplein

16:15 - 17:00

 

Millingen, Kastanjeplein

17:15 - 18:15

Vrijdag

Ooij, Reiner van Ooiplein

16:00 - 16:45

 

Millingen, Kastanjeplein

17:00 - 18:00

Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden werken wij ook bij de bus op afspraak. Bel hiervoor naar: 085-4000124

Klik voor actuele informatie

Laten we eens afspreken?

 

Gebruik onderstaand formulier voor je vragen en/of opmerkingen. Ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Locatie Elst :

Nieuwe Aamsestraat 26c, 6662 ND Elst

Maandag

08:30 - 19:00

 

Dinsdag

08:30 - 18:00

 

Woensdag

08:30 - 19:00

 

Donderdag

08:30 - 18:00

 

Vrijdag

08:30 - 18:00

 

Zaterdag

10:30 - 11:30

 

Dagelijks zijn we gesloten tussen 12.30 – 13.30

Klik voor navigatie

Locatie Groesbeek :

Bredeweg 109, 6562 DD Groesbeek

Maandag

08:30 - 10:30

18:15 - 19:30

Dinsdag

08:30 - 10:30

 

Woensdag

08:30 - 10:30

18:30 - 19:30

Donderdag

08:30 - 10:30

 

Vrijdag

08:30 - 10:30

18:30 - 19:30

Zaterdag

08:30 - 09:30

 

Maandag

08:30 - 15:30

18:15 - 19:00

Dinsdag

08:30 - 12:00

17:30 - 18:30

Woensdag

08:30 - 18:00

19:00 - 19:30

Donderdag

08:30 - 12:00

 

Vrijdag

08:30 - 15:00

19:00 - 19:30

Wilt u graag in de middag langskomen? Afspraken tussen 10.30 en 18.30 zijn mogelijk in overleg.

Klik voor navigatie

K

Rooster Rijdende Dierenarts :

Maandag

Mook, Winkelcentrum (Plus)

16:15 - 17:00

 

Molenhoek, Winkelcentrum

17:15 - 18:00

Woensdag

Beek,

Marius DHZ markt

15:00 - 16:00

 

Leuth,

Kerkplein

16:15 - 17:00

 

Millingen, Kastanjeplein

17:15 - 18:15

Vrijdag

Ooij,

Reiner van Ooiplein

16:00 - 16:45

 

Millingen, Kastanjeplein

17:00 - 18:00

Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden werken wij ook bij de bus op afspraak.

 

Bel hiervoor naar: 085-4000124

Klik voor actuele informatie